Cadran ceas DIY din sticla - rotund, 21 cm

Disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati
Stoc 2

Cadran ceas DIY din sticla - rotund, 21 cm


Cadran de ceas din sticla pentru pictura si decupaj

Cadranele din sticla pentru pictura si decupaj sunt obiecte versatile, indragite de artizani sau artisti amatori pentru a crea colectii de ceasuri impresionante prin unicitate. Aceste articole sunt fabricate din sticla transparenta, cu margini rotunjite, suprafete netede si plane, ideale pentru tehnica picturii si decupajului. Cadranele din sticla pentru Hobby Art sunt compatibile cu lacurile, vopselele acrilice si se pot decora cu tehnici variate de decorare. Sticla este usor de intretinut si de ingrijit, astfel incat creatiile tale isi vor mentine aspectul impecabil multa vreme de acum incolo.

Sticla dovedeste calitate superioara oferind un grad ridicat de claritate si transparenta. Astfel, artistul poate lucra usor, deoarece poate urmari cu usurinta modelele prin material si poate astfel crea lucrari complexe.

Cadrane de ceas din sticla Hobby Art pentru expozitii, decoratiuni hand made sau colectii artizanale

La cadranele din sticla Hobby Art, marginile sunt finisate cu atentie si sunt rotunjite pentru un aspect prietenos, dar si pentru a preveni accidentarile in timpul manevrarii. Pe cat de fragila pare sticla, pe atat de mare este capacitatea sa de a rezista la zgaraieturi. Astfel, poti sa recurgi la tehnica decupajului, fara grija ca ai putea deteriora suprafata.

Daca iti place sa pictezi pe sticla, atunci achizitioneaza culorile preferate de vopsele pentru sticla si adauga detalii interesante folosind sabloane sau markere speciale pentru sticla. Dupa ce ai finalizat lucrarea, poti darui ceasurile personalizate cuiva drag sau le poti expune pe perete sau in locuri speciale pentru a fi admirate ca obiecte de arta sau articole decorative, menite sa infrumuseteze spatiul in care au fost asezate.

Dimensiuni produs:

  • diametru: 21 cm
  • orificiu: 0.6 cm
  • grosime sticla: 0.3 cm

Atentionari:

Este un produs FRAGIL!

Nu se recomanda copiilor sub 3 ani.

Daca ai nevoie de cantitati mai mari fata de cele de pe site, te rog sa ne contactezi prin e-mail sau telefon 0364 133 144