Desen magic la apa - printesa, 20 x 15 cm

Disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati
Stoc 15

Desen magic la apa - printesa, 20 x 15 cm/h4>


Desene magice la apa – picteaza diferit dupa fiecare uscare

Desenele magice la apa sunt creatii inspirate, care stimuleaza creativitatea, eliberarea emotiilor si anumite abilitati la copii si adulti, deopotriva. Procesul prin care desenele prind viata, definirea formelor, a figurilor si aparitia culorilor reprezinta o experienta captivanta, atat pentru copii, cat si pentru oamenii mari. Imaginea prinde contur pe masura ce este aplicata vopseaua, iar dupa ce aceasta se usuca, desenul dispare. Astfel, ai posibilitatea de a jongla cu nuantele si culorile ori de cate ori doresti. Desenele magice la apa sunt ideale pentru a realiza felicitari, ilustratii, carti postale sau pot fi utilizate ca materiale de invatare care sa faca orele de curs cat mai interactive pentru copii.

Desene magice la apa – modele fanteziste, animale, pasari, printese si peisaje

Selectia desenelor magice la apa include numeroase modele atractive prin design si culori puternice, din care micutul tau poate sa aleaga varianta care ii reprezinta preferintele si personalitatea. Desenele magice la apa incurajeaza relaxarea prin arta, fiind astfel o solutie inspirata de anihilare a stresului si de dobandire a unei stari de relaxare. Desenele magice la apa sunt un prilej perfect de a petrece timp alaturi de cei dragi si de a-l sustine pe cel mic sa descopere noi mijloace de distractie, dincolo de ceea ce ofera tehnologia. Desenele magice la apa dezvolta abilitatile motorii fine la copii. In plus, pot fi o modalitate excelenta de a face timpul sa treaca mai usor in timpul lungilor calatorii. Tot ce ai nevoie este o pensula si un recipient cu apa pentru a obtine imagini uimitoare prin grafica si culoare.

Indicatii de utilizare a produsului:

  • intr- o ceasca se pune apa curata
  • se inmoaie pensula
  • se vopseste peste suprafata alba si apare in mod magic imaginea.

Dimensiuni coala: 15 x 20 cm

Atentionari:

Nu se recomanda copiilor sub 3 ani.
Nu contine substante toxice.

Daca ai nevoie de cantitati mai mari fata de cele de pe site, te rog sa ne contactezi prin e-mail sau telefon 0364 133 144