Set 5 pensule de tamponare din burete, 3 cm

Disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati
Stoc 40

Set 5 pensule de tamponare din burete, 3 cm


Du-ti pasiunea pentru frumos la un nivel superior!

Secretul care face diferenta intre o lucrare de calitate si alta obisnuita consta in tipul instrumentelor utilizate. Setul cu 5 pensule de tamponare sunt gandite pentru activitati scolare sau hobby art. Cu pasiunile nu e de joaca. Din acest motiv, le dedicam artistilor mari si mici, setul de pensule cu marimi variabile pentru culori distribuite uniform. Pensulele sunt dotate cu maner din lemn, material care asigura aderenta optima in timpul utilizarii, impiedicand alunecarea instrumentului din mana. Buretele prezinta o textura moale, rezistenta la utilizari repetate si cu nivel ridicat de absorbtie a excesului de vopsea. Pensulele sunt indicate pentru realizarea efectelor pe panza sau pe alte suprafete.

Utilitatea pensulelor se extinde dincolo de pictura. Aceste instrumente sunt esentiale in tehnica decupajului. Pensulele de tamponare permit aplicarea adezivului in procesul de decorare cu servetele sau sabloane. Accesoriile cu burete sunt de asemenea ideale pentru lac, ulei, acuarela, tempera, guase sau culori acrilice. Accesoriile sunt simplu de utilizat si de intretinut. Pensulele buretel pot fi curatate simplu, cu apa si sapun. Ingrijirea corespunzatoare a acestora este esentiala pentru a le prelungi durata de viata.

Dimensiuni produs:

  • inaltime: 8 - 10 cm
  • diametru burete: 3 cm

Setul contine: 5 bucati

Atentionari:
Nu se recomanda copiilor sub 3 ani.
Nu contine substante toxice.

Daca ai nevoie de cantitati mai mari fata de cele de pe site, te rog sa ne contactezi prin e-mail sau telefon 0364 133 144