Sort din bumbac cu buzunar pentru copii - natur, 44 x 52 cm

Disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati
Stoc 10

Sort din bumbac cu buzunar pentru copii - natur, 44 x 52 cm


Sorturi din bumbac pentru bucatarie – modele ecologice si rezistente la utilizari frecvente

Sorturile din bumbac pentru bucatarie pot fi un cadou inspirat dedicat persoanelor cu pielea sensibila sau celor care transforma gatitul intr-o arta, fara a pune in pericol sanatatea planetei. Sorturile de bucatarie sunt confectionate din bumbac 100%, un material comun articolelor si echipamentelor de lucru. Bumbacul are o capacitate imensa de absorbtie si in plus, isi mentine aspectul neted si culorile proaspete, indiferent de numarul de spalari la care este supus. Sorturile ecologice din bumbac sustin pasiunea pentru arta culinara de la varste fragede.

Intrucat iubim oamenii creativi, iti venim in ajutor cu gama de vopsele speciale pentru materiale textile, lacuri de decupaj pentru textile, sabloane speciale sau cu strasuri. Sorturile din bumbac pentru bucatarie cu design neutru sunt o alternativa ecologica la clasicele modele din plastic. In plus, sorturile pot fi personalizate cu logo-ul firmei sau alte elemente reprezentative pentru un brand, care sa evidentieze specificul business-ului respectiv. Sorturile personalizate pot fi utilizate si in cadrul targurilor, expozitiilor, work-shop-urilor, atelierelor practice, campaniilor, etc.

Sorturi textile pentru bucatarie – modele pentru adulti si copii

Sorturile textile pentru bucatarie actioneaza ca o bariera naturala protejand hainele si pielea de contactul cu stropii, grasimea si reziduurile alimentare. Utilizarea unor articole casnice de calitate iti asigura si confort mental. Tocmai de aceea, nu ezita sa personalizezi sorturile textile intr-o maniera cat mai inedita. Alaturi de cei mici poti decora sorturile simple din bumbac, oferindu-le combinatii vesele de culori, desene cu personalitate sau mesaje pozitive.

Incurajeaza-ti copilul sa creeze propriile retete culinare de care va fi mandru si protejati-va hainele cu gama sorturilor pentru bucatarie din material textil. Selectia disponibila include sorturi pentru adulti si copii, in culori neutre, simple sau cu buzunare incapatoare pentru ustensile de bucatarie.

Dimensiuni produs:

  • inaltime: 52 cm
  • latime: 44 cm

Culoare material: natur

Atentionari:

Spalarea materialului se face doar manual.
Trebuie luat in considerare faptul ca materialul se micsoreaza cu cca. 10 % dupa prima spalare.

Daca ai nevoie de cantitati mai mari fata de cele de pe site, te rog sa ne contactezi prin e-mail sau telefon 0364 133 144