Sticker fosforescent - dinozauri, 47 x 29 cm

Disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati
Stoc 1

Sticker fosforescent - dinozauri, 47 x 29 cm


Stickerele si abtibildurile decorative mici o solutie inspirata de a personaliza camera copilului si a altor incaperi ale casei, fara efort sau costuri mari. Stickerele imprima locului o nota jucausa, inveselesc atmosfera si sunt usor de aplicat.
Gama de modele este deosebit de bogata, incluzand variante pentru toate gusturile, deci poti alege cate un sticker pentru fiecare camera sau moment al anului. Selectia de stickere decorative ilustreaza peisaje, anotimpuri, tematici de sarbatori, personaje din desene animate, animalute simpatice, flori, plus multe altele.

Mobilierul sau suprafetele de faianta prezinta fisuri sau semne inestetice? Camufleaza-le subtil cu modelul tau preferat de sticker sau abtibild decorativ.

Ce inseamna proprietatea de fosforescenta ?
Fosforescenta este procesul prin care un material fosforescent absoarbe lumina de inalta energie (de obicei lumina ultravioleta), iar  lasat la intuneric, elibereaza energia acumulata dupa ce a fost tinut la lumina. Materialele fosforescente lumineaza timp de cateva secunde pana la cateva zile, dupa incetarea captarii energiei din de lumina.

Coala contine 6 elemente, acestea fiind decupate individual si pot fi pozitionate in functie de necesitati.

Inainte de aplicare, asigurati-va bine ca suprafata utilizabila nu prezinta: umiditate, praf, murdarie sau grasime.

Dimensiuni produs:

  • elemente: intre 12 x 9.5 cm / 18.5 x 14.5 cm
  • ambalaj: 47 x 29 cm

Atentionari:
Nu se recomanda copiilor sub 3 ani.
Acest produs nu este o jucarie.
Produsul poate contine particule mici, ce pot fi inghitite de copii nesupravegheati.

Daca ai nevoie de cantitati mai mari fata de cele de pe site, te rog sa ne contactezi prin e-mail sau telefon 0364 133 144